بهتر بوی عطرتان را بگیرید چون در این صورت ذرات خوشبو، روی تمام بخشهای بدن و لباس شما مینشینند.▪ ۱۰ دقیقه فرصت دهید:وقتی برای خرید عطر میروید، بیشتر عطرها پس از اسپری شدن روی پوست بدن بوی تندالکل میدهند و شما را به اشتباه میاندازند. راهحلش آسان است. ۱۰ دقیقه صبر کنید تا بوی عطر با بوی طبیعی در سال ۱۷۰۹ که پائولو این ماده را به بازار عرضه کرد چنان مشتریان فراوانی یافت که مجبور شد از برادرزاده اش، جیووانی ماریا فارینا کمک بگیرد تا بتواند سفارش ها را آماده سازد. در سال ۱۷۳۲ فارینا این محصول را به عنوان داروی بیماری های مختلف از جمله معده درد تا خونریزی روده به بازار عرضه کرد.در میانه قرن
تامین مواد معطر در صنعت عطر سازی میباشند. منابع این ترکیبات از قسمتهای مختلف گیاه میتواند باشد. یک گیاه بیش از یک ماده معطر میتواند داشته باشد، برای مثال دانه گشنیز نسبت به ساقه و برگ آن بوی کاملا متفاوتی دارد. برگهای نارنج، شکوفههای آن، و پوست میوه اش به ترتیب منابعی برای پتیتگرین (petitgrain)، اسانس بهار نارنج(neroli)، و روغن نارنج (orange oils) میباشند. ساخت عطرهایی که به فروش میرسند به متخصصین ترکیب عطرها سپرده میشود، کسانی که در این صنعت به عطر ساز یا پرفیومر (perfumer) معروف هستند. گاهی به آنها بعلت احساس خوب بویایی اشان و مهارتشان در ترکیب عطرها، نِز (Nez) که معادل فرانسوی کلمه (nose) یا بینی است گفته میشود. ساخت عطرها با راهنماییها و نظرات مشتریها و یا کارکنان یک عطرساز شروع میشود. مشتری یک عطر ساز یا کارکنانش، شامل خانههای مُد و شرکتهای بزرگ از صنایع مختلف میباشند. این عطرها در لطافت و انرژی شبیه رایحه عطرهای خنک هستند. با این تفاوت که قدری شیرینی هم در آنها احساس میشود. این عطرها بهطورمعمول بوی مرکبات میدهند مانند لیمو، پرتقال، گریپفروت ولی گاهی این عطرها بوی میوههای دیگر مانند تمشک، سیب، انگور، گیلاس و هلو را میدهند.▪ عطرهای گلی: اگر شما عاشق بوی گل خاصی هستید باید به سراغ عطرهایی بروید که بوی گل میدهند. این عطرها رایحههای گل یاسمن، رز، نرگس و مریم و حتی یاس را تداعی میکنند.▪ عطرهای مشرقی: این عطرها بیشتر بوی دارچین و عنبر میدهند و مخصوص افرادی هستند که به بوهای سنتی مشرق زمین علاقه دارندعطرها از ترکیب اسانسها، ترکیبات معطر و تثبیت کنندهها و حلالها تشکیل میشوند تا در خوشبو سازی بدن و یا محیط زندگی از آنها استفاده شود. همچنین مواد اولیه معطر سازنده عطر از طریق استخراج از منابع گیاهی، حیوانی و یا از روشهای تولید مصنوعی مواد شیمیایی دوام نداره . احتمالاً گفتین تقلبی بهم دادن و کلی هم ناراحت شدین ، هر چند فروش بدل به جای اصل زیاد شده اما همیشه هم این طور نیست ، فعلاً قصدم یاد دادن چند روشه که دوام عطر رو بالاتر ببرین ، با پیش فرض اینکه می دونین عطرها باید در نقاط نبض دار و گرم بدن مثل مچ ها ، شاهرگ گردن و سینه استفاده بشن می ریم سراغ باقی موضوع ... شما میتوانید طبق سلیقه یا ذائقه بویایی خود انتخاب کنید که چه نوع عطرهایی را میپسندید آیا عطرهای گیاهی با منابع گلها و درختان و صمغ درختان و دانهها و میوهها را دوست دارید یا عطرهای با منابع حیوانی نظیر مُشک که از آهو گرفته میشود یا عنبر که از نهنگ عنبر به دست میآید یا منابع و فرآوردههای آلی و نفتی. به کلمات و نوع رایحهای که معمولاً روی جعبه یا شیشهها نوشته میشود بیش از زیبایی و ظاهر شیشه توجه کنید.وقتی به عطرفروشی رفتید هر بار بیش از دو سه نوع عطر را امتحان نکنید تهیه میگردند.از طریق متن هاو حفاریهای باستان شناسی معلوم شدهاست که عطرها در بعضی از تمدنهای اولیه انسانی وجود داشتهاند. عطر سازی مدرن از اواخر قرن نوزدهم میلادی که تولید مصنوعی مواد معطری همچون وانیلین و کومارین بطور تجاری ممکن شد، شروع گردیدهاست. هنر عطر سازی در زمان باستان از میان رودان و مصر شروع شده و درایران و روم باستان توسعه پیداکرد. اولین شیمیدان ثبت شده در دنیا زنی بنام تاپوتی میباشد، یک عطر ساز که طبق لوحههای خط میخی در هزاره دوم قبل از میلاد در میان رودان می زیستهاست.[۱]او گلها، روغنها و اگیر ترکی را با دیگر مواد معطر چندین بار متوالی تقطیر و صاف می کرده تا عطر مورد نظر را تولید نماید.[۲]در سال ۲۰۰۵،[۳]باستان شناسان آنچه که تصور میشود قدیمی ترین عطر جهان میباشد را در پیرگوس، قبرس کشف کردند. این عطرها قدمتی بیش از ۴،۰۰۰ سال دارند. در این مجموعه حداقل ۶۰ دستگاه تقطیر،