تاریخچه ادکلن,عطر کاپیتان بلک

تاریخچه ادکلن,عطر کاپیتان بلک,تاریخچه ادکلن

تاریخچه ادکلن,عطر کاپیتان بلک

تاریخچه ادکلن,عطر کاپیتان بلک,تاریخچه ادکلن

عطر بولگاری

باید روی پوست جواب بدهد. ما دکتر پوست نیستیم ولی به تجربه بیشتر ما دریافته‌ایم که پوست افراد با یکدیگر متفاوت است. شاید بوی بدن افراد مانند خطوط سرانگشتان مخصوص همان فرد باشد. بنابر این هر عطری احتمال دارد روی پوست افراد مختلف، واکنش‌های شیمیایی متفاوت و در نتیجه بازتاب مختلفی داشته باشد. این در زمان تغییری نمی کند .این ویژگی در عطر مزایا و معایبیدارد . از مزایای آن می توان به بالاتر رفتن دوام عطر اشاره کرد . در تولیدات بسیار قدیمی اغلب عطرها به صورت لاینر بودند، مثل Pour Um Homme de Caron . در قرن ۱۸ با ساخت ادکلن (Eau de cologne) انقلابی در صنعت عطر سازی به وقوع پیوست. ادکلن که در آن

دیگری به این دسته بالا اضافه شده اند، شامل: گل های درخشان، سبز، اقیانوسی / اوزونی، لیمویی یا میوه ای، گورماند / اومامی (با رایحه خوراکی ها یا دسر. هم پای عطرسازی، ساختن ظروف و بطری های عطر آغاز شد. قدیمی ترین بطری عطر شناخته شده به مصریان تعلق دارد. این بطری ها از سنگ و رخام (نوعی سنگ مرمر) ساخته می شدند که عطر را خنک نگاه میداشتند و مایع از آن ها تراوش نمی کرد. در گورهای مصریان، ظروف متعددی یافت شده اند. همچنین بطری های شیشه ای که تاریخ آن ها به قرن پانزدهم قبل از میلاد بازمی گردد. بطری های یافت شده در فلسطین از شیشه هستند و در آن زمان شیشه گران بهاتر از طلا بود. برخی از ظروف عطر نیز از طلا هستند.یونانیان از صنعت سفالگری خود برای ساختن ظروف عطر استفاده کردند. آن ها فلاسک هایی در اشکال مختلف می ساختند و آن ها را با اشکال هندسی، تصویر حیوانات، صحنه هایی از اسطوره یا زندگی روزمره با پیکره در ادوپرفوم بیشتر از ادوتوالت است، اما میزان آن در هر کارخانه عطرسازی متفاوت است. یا برخی از عطرها، نام یکسانی دارند اما با غلظت های متفاوتی.عطرها در حدود سال ۱۹۰۰ به این گروه ها تقسیم بندی شدند: تک گل: با عطر یک گل خاص؛ چند گل: ترکیب چند گلی؛ آمبری: گروه گسترده ای از بوهای وانیلی و حیوانی همراه با بوی گل ها و چوب های متفاوت؛ چوب: عطر چوب های معطر، به ویژه صندل و سدر؛ چرمی: خانواده ای از رایحه های دارای رگه هایی از بوی عسل، تنباکو، چوب و قطران چوب که یادآور چرم هستند؛ قبرس: شامل رایحه هایی متشکل از ترنج، خزه بلوط، پچولی و ماده معطری که از لادن به دست می آید؛ فوژه: به معنای سرخس در زبان فرانسه، و ساخته شده بر اساس رایحه های اسطوخودوس، کومارین (ماده ای معطر با بوی وانیل)و خزه بلوط. بسیاری از عطرهای مردانه به این خانواده متعلق هستند.از سال ۹۴۵ نیز به علت پیشرفت در صنعت عطرسازی، گروه های دیگری به این دسته بالا اضافه شده اند، شامل: گل های درخشان، سبز، اقیانوسی / اوزونی، لیمویی یا میوه ای، گورماند / اومامی (با رایحه خوراکی ها یا دسر. هم پای عطرسازی، ساختن ظروف و بطری های عطر آغاز شد. قدیمی ترین بطری عطر شناخته شده به مصریان تعلق دارد. این بطری ها از سنگ و رخام (نوعی سنگ مرمر) ساخته می شدند که عطر را خنک نگاه میداشتند و مایع از آن ها تراوش نمی کرد. در گورهای مصریان، ظروف متعددی یافت شده اند. همچنین بطری های شیشه ای که تاریخ آن ها به قرن پانزدهم قبل از میلاد بازمی گردد. بطری های یافت شده در فلسطین از شیشه هستند و در آن زمان شیشه گران بهاتر از طلا بود. برخی از ظروف عطر نیز از طلا هستند.یونانیان از صنعت سفالگری خود برای ساختن ظروف عطر استفاده کردند. آن ها فلاسک هایی در اشکال مختلف می ساختند و آن ها را با اشکال هندسی، تصویر حیوانات، صحنه هایی از اسطوره یا زندگی روزمره با پیکره ها رتبه سوم عطرها را دارند که متشکل از 6-14 درصد اسانس می باشد. بوی ملایمی دارند و چندین بار در روز باید از آن استفاده کرد.ادوکلن (Eau de Cologne) : ادکلنها رتبه چهارم عطرها را دارند که متشکل از 1-5 درصد اسانس می باشد و ماندگاری کمتری دارند. منابع عطرسازی متفاوت می باشد که با تفاوت همین منابع ، رایحه های متفاوت برای سلایق و شرایط متفاوت بوجود می آید که مهمترین آن عبارتند از : منابع گیاهی ، منابع حیوانی و منابع مصنوعی که به اختصار توضیحاتی می دهیم. -در دنیای مُد، عطر و اودکلن هم مثل رخت و لباس و کفش و کلاه و ... سال به سال، نو می‌شود اما هر عطری برای هر سن وهرموقعیتی مناسب نیست. ۲- از عطرهایی مانند بولگاری، اسکادا و ایریا که رایحه سنگینی دارند، ترجیحا در محافل رسمی استفاده کنید. همیشه بهتر است که در مکان‌های رسمی از رایحه‌های تلخ، گرم، شیرین و تند استفاده کنید. ۳-در ساخت عطرهای تلخ

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.